Coachingstraject

Gezinshuizen

Iedere gezinshuis is anders en ieder gezinshuis heeft andere vragen of onderwerpen. Er is tijd een aandacht wat bij jou speelt en wat je hierin nodig hebt.

Gedurende het jaar maken we meerdere afspraken en aan het einde van het jaar staan we stil en blikken we terug op het afgelopen jaar. Ik zal dan ook de vraag stellen of we samen doorgaan of dat een andere coach passend is bij de vragen die het nieuwe jaar gaan komen. Het gaat namelijk niet om mij, maar om jou/jullie. Wanneer je SKJ geregistreerd bent, kunnen de afspraken gebruikt worden voor het onderdeel reflectie (consultatie)


Plezier in werk en thuis

Zoals ieder mens anders is en een andere vraag heeft, zo zal iedere afspraak anders verlopen. Er is tijd en aandacht voor wat er bij jou speelt, wat je wens tot verandering is. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met je situatie om te gaan. Zodat jij weer met plezier werkt en het ook thuis fijn is.

Het traject zal starten met een verkennend gesprek en daarna een intake. Na de intake volgen veelal zo'n 5 gesprekken.


"Goed voor jezelf zorgen betekent niet: 'ik eerst', maar wel 'ik ook!"


Visie

Investeren in jezelf zorgt ervoor, dat je beter in staat bent om weer uit te geven aan anderen. Dat is wat wij als hulpverleners gemeen hebben. Dat zorgen voor jezelf is voor iedereen anders., maar stil staan hierbij is belangrijk.

Verder geloof ook in jouw kracht en mogelijkheden. Dat jouw antwoorden in jezelf zitten. Daarom sluit ik bij jou aan, zodat jij je eigen oplossingen kunt kiezen. En werk ik niet met een vast protocol.

Ik werk vanuit empathie, onvoorwaardelijke acceptatie, echtheid en betrouwbaarheid. Dat is mijn basishouding. Ik neem niet over, maar sta naast je. Ik stel vragen, geef terug wat ik zie en ervaar, zodat jij vanuit een andere hoek jouw situatie kunt bekijken en tot nieuwe inzichten kunt komen. Om vervolgens tot een nieuwe aanpak of oplossing te komen.